OVER ONS

Staaldeuren.nl

Bij staaldeuren.nl zijn we gespecialiseerd in het verwezenlijken van jouw wensen op het gebied van stalen deuren en scheidingswanden. We denken graag met je mee, om samen tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen. Door jarenlange ervaring zijn we in staat om kundig advies te geven en een oplossing op maat te bieden. Persoonlijke aandacht, hoogwaardige materiaalkeuzes, kwaliteit en oog voor detail vormen samen de unieke beleving die je terugvindt in ieder stalen product. 

 

Stalen producten hebben zo’n prominente plek gekregen in het hedendaagse interieur dat we dit niet meer kunnen negeren. Ontstaan uit moederbedrijf; De Houtfabrique zagen we de nood om staaldeuren een eigen podium te geven. Prachtige stalen binnendeuren, kamerafscheidingen, buitenpuien of stalramen, geen uitdaging is voor ons te groot!

De wel bekende uitspraak: Doe waar je goed in bent! Hebben we ter harte genomen, waardoor wij samen met GV-Constructions de handen in een hebben geslagen. Een vakkundig staalbedrijf met een passie voor metaal en design. Samen zorgen wij voor prachtig stalen producten voor particulieren en bedrijven.

Kan je niet meer wachten? Pak snel de rolmaat erbij en bereken in enkele seconden de prijs van jouw stalen deur op maat!

 

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

neem contact met ons op

 

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Staaldeuren.nl

Cort van der Lindenstraat 1
2288 EV Rijswijk
+ (31) 085 401 9791
info@staaldeuren.nl

Volg ons

© 2020 STAALDEUREN.NL

Staaldeuren.nl is onderdeel van
De Houtfabrique

Gegevens: KVK: 70653941 | BTW: 858409185B01 | Bank: NL71KNAB 0257 0522 16
Copyright Staaldeuren.nl 2020 - Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | FAQ| Contact